Spesialdesign

Vi lager unike gaver og kunstgjenstander for din bedrift og hjelper til med alt fra design og utforming, til innpakning og utsendelse!

Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik  har solide tradisjoner og lang erfaring med spesialdesign av gaveserier og konsepter tilpasset den enkelte bedrift. Vi kan utvikle komplette serviser, gaver eller kunstgjenstander i samarbeid med din organisasjon.

Du kan velge mellom et utvalg av kolleksjonsvarer og profileringsartikler som kan personifiseres med navn, logo eller annen gravering. Mange foretrekker likevel å samarbeide med en av våre designere for å utforme sin helt egen, unike og personlige gave.

Både Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik produserer fortsatt i Norge. Våre designere hjelper til med alt fra ide til design og din bedrift kan besøke produksjonslokalene for å lære mer om hvordan de fantastiske produktene blir til. For nærmere informasjon, forslag eller priser, kontakt en selger i ditt distrikt.

Fotball-premier fra Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk har produsert Premier for Norsk Toppfotball 2017. De spesialproduserte kulene har Obos-ligaens farger, mens eliteseriens 2 blåfarger gjenspeiles i den andre premien. Alt er designet av Maud Gjeruldsen Bugge og produsert på Hadeland Glassverk. Se film fra produksjonen under.

Kvinnenes pokaler går i oransje og blå farger og er designet av Maud Gjeruldsen Bugge. Årets spiller og årets trener i toppserien og 1. divisjon fikk denne fine kulen på 25 cm diameter på glass-sokkel. Se film fra produksjonen under.