Gavetips ansatte brev

november 13, 2017

Ansattgavene som gleder!

Er du glad i norsk design? Vis dine ansatte at du setter pris på dem med en norskdesignet gave!

Alle ansatte fortjener en oppmerksomhet til jul - enten bedriften går kjempebra eller ikke så bra. De ansatte gjør en god innsats gjennom hele året. En gave som gleder hele året gir den ansatte en stadig påminnelse om at vedkommende blir verdsatt. Kanskje inspirerer det også til å yte enda mer?

TIL HAM

Favorittgavene for dine mannlige ansatte finner du her.

  1. Drammekaraffel 20cl 4-pk
    Drammekaraffel 20cl 4-pk
    Tilbudspris 336,00 Vanlig pris 559,20

TIL HENNE

Gi dine kvinnelige ansatte en anvendelig og vakker gave som pynter opp året rundt.

GAVENE SOM SMAKER

Deilige godsaker på et originalt Norgesglass. Når glasset er tomt kan de ansatte bruke det til hva de vil - for eksempel fylle det med noe godt igjen, eller bruke det som vase. Lekkert uansett. Produktene som står som utsolgt vil komme inn til jul.

TRADISJONELL JUL

For mange er julen tid for tradisjoner og julepynt. Hva med å gi en julegave til de ansatte som representerer disse tradisjonene? Her tilbyr vi mange favoritter, både til å samle på, og av den mer moderne sorten.
Slike gaver passer like godt til kvinner som menn.
Mer julepynt finner du her.

GAVER TIL KVINNER OG MENN

De populære porselensknivene med sylskarpe knivblad gjør jobben på kjøkkenet til en lek. Flott gave til menn så vel som til kvinner.

GAVEKORT

Fortsatt usikker eller ønsker du at dine ansatte skal få velge selv? Gi et gavekort på et valgfritt beløp! Kontakt oss og vi ordner et flott gaverkort pålydende det beløpet du ønsker og sender til deg i god tid før jul. Gavekortet kan benyttes i våre 4 nettbutikker eller i en av Christiania Glasmagasins forretninger. Gi en gave som varer! Ta kontakt og la oss hjelpe deg!

FLERE TIPS


Shop Instagram!