Premier

Vi leverer premier til alle typer arrangementer i alle prisklasser fra Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik og Norgesglasset. Alle våre produkter kan merkes med eget design. Nedenfor er noen av våre favoritter for deltakerpremier og pallpremier.

Finner du ikke det du leter etter?
Vi har mange flere produkter som er godt egnet som premier i nettbutikken.

Ønsker dere noe eget?
Vi kan lage det aller meste innen glass og porselen. Våre flinke designere er klare for å hjelpe deg skape en unik premie.

Kontakt en av våre selgere eller send en epost til post@hadelandporsgrund.no for spesialdesign og merking.

Kilde Drikkeflaske og Kilde Termoflaske fra Hadeland Glassverk
Drikkeflasker i glass som bevarer drikken god og kald og termoflasker i aluminium for varm drikke er flotte deltakerpremier for den aktive om både vinteren og sommeren. Graver eller trykk på termoflasken, eller velg mellom trykk på trekk eller flaske på drikkeflasken.

Produktene er også flotte uten trykk. Kanskje en flaske med et motiverende ord er midt i blinken for deres event!

Nomi Strikkekurs
Klassisk norsk motiv som passer godt til vinterarrangementer. Krusene er av høykvalitets feltspatporselen fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Rommer 35cl.

Lyslykter
Vi har et bredt sortiment lyslykter fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Lyslyktene er av høybrent feltspatporselen som regnes som den edleste kvaliteten av porselen. Se hele sortimentet her. Vi kan også spesialdesigne motiv for deres event. Ta kontakt!

Deltakerpremie
Alle våre glass kan graveres/sandblåses. Vi har flere typer glass og lykter som med sandblåsing egner seg godt som deltakerpremie. Er det produkter med flere glass i en pakke, kan de fint sandblåses og deles ut en og en. Kontakt oss for priser med gravering/sandblåsing.

Pallpremier
Flere av våre serier har produkter i ulike størrelser som passer godt til 1. 2. og 3. premier. Våre designere hjelper med design og utforming. Kontakt oss for priser med gravering/sandblåsing.

 1. VASE 11 CM KLAR
  VASE 11 CM KLAR
  Tilbudspris 95,20 Vanlig pris 159,20
 2. VASE 20 CM KLAR
  VASE 20 CM KLAR
  Tilbudspris 191,20 Vanlig pris 319,20
 3. VASE 26 CM KLAR
  VASE 26 CM KLAR
  Tilbudspris 191,20 Vanlig pris 319,20
 1. VASE 195 MM
  VASE 195 MM
  Tilbudspris 191,20 Vanlig pris 319,20
 2. VASE 135 MM
  VASE 135 MM
  Tilbudspris 119,20 Vanlig pris 199,20
 3. VASE 220 MM
  VASE 220 MM
  Tilbudspris 191,20 Vanlig pris 319,20

Spesialdesignet glass og porselen
Vi kan lage det aller meste innen glass og porselen. Våre flinke designere er klare for å hjelpe deg skape en unik premie. Kontakt oss for priser.

Raw Air

Norsk Toppfotball

Birkebeinerrennet