Gi en kvalitetsgave

Større kjøp som f.eks bil og bolig er en spennende opplevelse for deres kunder. Hva med å gjøre den enda litt bedre med en flott gave?

Benytt anledningen til å gi et produkt av høy kvalitet med lang levetid fra kjente norske merkevarer med deres egen profilering. Et flott produkt som kunden setter pris på vil bli brukt oftere.

Kontakt en av våre selgere eller send en epost til post@hadelandporsgrund.no for profilering.

Alle våre produkter i glass fra Hadeland Glassverk kan graveres/sandblåses. En elegant vase eller et champagne glass for å skåle det nye kjøpet er en fin gave å både gi og motta. Plasser deres logo på produktet for ekstra profilering. Våre designere er klare for å hjelpe med design og utforming av både produktet og emballasjen. Ta kontakt for priser med gravering.

Kilde Drikkeflaske i glass og Kilde Termoflaske i aluminium fra Hadeland Glassverk har et slankt design som passer perfekt i flaskeholdere til bilen. Graver eller trykk på termoflasken, eller velg mellom trykk på trekk eller flaske på drikkeflasken. Perfekt til profilering, og nyttig for brukeren. Våre designere er klare for å hjelpe med design og utforming av både produkt og emballasje. (Pris: 159,- stk med trykk 1 farge / Minstebestilling: 48stk / Oppstart: 600,-) Ta kontakt for bestilling.

Porselensprodukter fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Hva passer vel bedre en et lite hus til de nye huseierne? Eller hvite porselensflasker med Norge logo til olje, eddik og dressinger. Flaskene rommer 2,5dl og gjør seg like godt på spisebordet som på kjøkkenbenken i den nye boligen. Print deres logo på flaskene. (+ 30,- per flaske med trykk 1 farge / Minstebestilling: 48stk / Oppstart: 600,-) Ta kontakt for bestilling med trykk.

Eller hva med et flott forkle og grillvott i fin gaveeske? Eller en kniv og skjærefjøl? Trykk deres logo på fjølen og kniven for ekstra profilering.

Porsgrunds Porselænsfabrik egenutviklede serie De Cuisson med unike porselenskniver. Alle knivene har knivblad laget i porselen som gjør at kniven holder seg skarp lenger. Trykk deres logo på enten bladet eller skaftet. Våre designere er klare for å hjelpe med design og utforming av både produkt og emballasje. Ta kontakt for priser.

Finner du ikke det du leter etter?
Vi har mange flere produkter som er godt egnet som overrekkelsesgaver i nettbutikken.

Ønsker dere noe eget?
Vi kan lage det aller meste innen glass og porselen. Våre flinke designere er klare for å hjelpe deg skape en unik gave.

Kontakt en av våre selgere eller send en epost til post@hadelandporsgrund.no for spesialdesign og profilering