Julegavetips

Ønsker dere å gi en ekstra oppmerksomhet til dyktige ansatte og viktige kunder? Vi hjelper din bedrift med å finne den riktige gaven og vi sørger for å få de levert til jul. En liten julegave for å få ansatte og kunder til å føle seg verdsatt kan gå en lang vei i forhold til engasjement og glede mot det nye året.

De Cuisson porselenskniver fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Knivene har et lekkert design, med knivblad i sylskarp porselen. Med firmalogo på knivbladet er de svært godt egnet til profilering. Knivene leveres i en pen og støtsikker eske med magnetlokk. Lett å oppbevare og lett å sende.

Rent og friskt vann er en god kilde til effektivitet og fokus gjennom en hektisk arbeidsdag. Kilde Drikkeflaske og Termoflaske fra Hadeland Glassverk tåler oppvaskmaskin og har en slank design som passer i vesken eller i bilens flaskeholder. Termotrekket sørger for å bevare innholdets temperatur lenger, enten den er fylt med varm eller kald drikke. Sett ditt firmas preg på trekket med logo eller annen dekor. Våre flinke designere hjelper til med å finne deres uttrykk.

Drikkeglass og tilbehør passer som firmagave til mange anledninger. Velger du en serie med både champagne, rødvin, hvitvin og vannglass har du for eksempel julegaven ferdig planlagt mange år fremover. Hvor mange glass hver gave inneholder tilpasses til gavebudsjettet. Ønsker ditt firma å gi en unik gave, kan glassene få sandblåst dekor eller vi kan hjelpe med design av en ny form.

Lyslykter fra Porsgrunds Porselænsfabrik i høybrent feltspatporselen som regnes som den edleste kvaliteten av porselen og kjennetegnes ved at det er gjennomskinnelig hvitt med en klar glansfull glasur. Høybrent porselen består kun av rene naturmaterialer, er 100% tett og svært robust.

Se vår katalog for bedriftsgaver

La deg inspirere!