Firmagaver fra Hadeland Porsgrund

KVALITETSGAVER.NO eies og drives av Porsgrunds Porselænsfabrik AS og Hadeland Glassverk. Denne nettbutikken er kun for bedrifter og private kunder kan ikke handle her.

Hadeland Glassverk ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Porsgrunds Porselænsfabrik ble etablert i 1885. Begge selskaper har gjennom historien
opparbeidet et svært godt omdømme for design, kvalitet og håndverk. Både Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik forvalter og formidler en betydelig historie og høyt verdsatt kulturarv, men satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design for å møte framtidens behov.

Mange firmagaver laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og Hadeland Glassverk ser du aldri i butikkhyllene. Dette er unike, spesialdesignede firmagaver laget etter bestilling fra idrettslag, bedrifter, foreninger og andre til bruk som profilskapende firmagaver, utmerkelser og premier.

Gir man en gave er det viktig å gjøre et varig inntrykk på mottakeren. Gaver brukes ved mange anledninger, og ofte av ledelsen for å skape samhold i en organisasjon. Det er derfor viktig å velge profil- og kampanjeprodukter som symboliserer de målene man ønsker å oppnå. Det er for eksempel et sterkt bidrag til å motivere de involverte når et selskap står overfor store og små utfordringer.

Firmaer som lykkes og vokser har ofte en ting til felles – de blir gjenkjent. Sterkt image bygges sten på sten ved påvirkning og inntrykk. De fleste selskaper, store som små, ønsker å skille seg ut.

Både Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik hjelper deg med å utvikle gaver og profilartikler med farger, deler og utforming som blir gjenkjent.

Vis viktige personer i din nærhet at du setter pris på dem ved å gi dem en gave. Disse personene kan være kunder, leverandører, personale eller samarbeidspartnere. Vi hjelper våre kunder med å finne riktige budskapsbærere og legger stor vekt på hva produktet og designet symboliserer.